ECA Stacks

Hur att bestämma om ECA stackar är vad du behöver
ECA stackar, en kombination av efedrin, koffein och aspirin används för viktminskning och styrketräning. Innan du kör till affären och köpa en flaska, finns det några saker du bör veta om hur detta läkemedel fungerar. Efedrin verkar genom att öka thermogenesis, eller kärnvärme, i kroppen. Detta har både bra och dåliga effekter. De goda effekterna är naturligtvis ökad viktförlust genom att bränna fett i kroppen. De dåliga effekter gör fler än de goda effekter med detta läkemedel och utgör ett verkligt fysiskt hot mot vissa användare av denna diet piller.

Goda och dåliga effekterna av efedrin

Den koffein och aspirin bistå efedrin i bränt fett om de tas i det korrekta förhållandet. ECA stackar kan vara ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt, men man måste vara uppmärksam för att garantera säkerheten för användaren. De flesta människor är vana att ta koffein och aspirin och ganska bekant med några biverkningar. Efedrin har positiva effekter och negativa effekter. Det är en bronkdilaterare, öppna luftvägarna i lungorna och hjälpa människor med astma andas bättre. Det är också bra för energi och ämnesomsättning.

Xtreme Thermoburn Ephedrine ECA Stack

De dåliga effekterna av efedrin är ökad hjärtfrekvens, blodtryck och adrenalin. Efedrin verkar som en återupptagshämmare för adrenalin, blockera absorptionen av den tillbaka in i kroppen. Det bästa sättet att planera att ta en ECA Stack är att först konsultera en legitimerad läkare. Efter läkaren ger ok, skulle nästa steg vara att se en nutritionist. Den nutritionist kommer att berätta vad mineraler och vitaminer kroppen behöver för att fungera optimalt.

När du tar ECA stackar, är kost och motion normalt inte betonas. Detta är ett problem, eftersom kost och motion spelar alltid en viktig roll i en viktminskning regim. Tänk på att du kanske inte behöver ta bantningspiller så mycket om du redan lever ditt liv så friska som möjligt. Personer med högt blodtryck eller hjärtsjukdomar bör inte ta efedrin kosttillskott eller bantningspiller. Detta är mycket farligt och kan leda till en hjärtattack, eller ännu värre, död.

Juridiska frågor av efedrin

Det finns juridiska frågor som rör ECA stackar. Eftersom de innehåller efedrin, är det bara möjligt att köpa dem i vissa länder. I USA och Tyskland, är efedrin olagligt. Detta beror till stor del rekreationsbruk och förhindra metamfetamin narkotika syntes. Efedrin är fortfarande laglig i Kanada och vissa europeiska länder.

Det är fullt möjligt att beställa Efedrin HCL från en kanadensisk apotek och få den levererad direkt till ditt hus i USA. Det är viktigt att kontrollera lokala, statliga och federala lagar om köp, innehav och användning. Detta kommer att spara huvudvärk i samband med en illegal köp. Laglighet efedrin och ECA stackar varierar från stat till stat.

I sammandrag

För att sammanfatta det hela, först du vill kontrollera din hälsa, då du vill kontrollera dina lagar. Om det är allt tillfredsställande, sedan beställa den och gör dig redo att prova det. Ett sista gott råd dock. När du tar en drog, bygger tolerans med tiden fram till mer av drogen behövs för att bibehålla samma effekt. Det motsatta gäller vid start en. Din kropp kommer att vara extra känsliga för effekter och biverkningar av p-piller, så börja med små doser och öka senare. Ta ¼ av den ursprungliga dosen, därefter ½, och hålla successivt öka fram till en vanlig dos om du får några biverkningar. Lycka och säker jakt!

Scroll to Top