ThermaLean Efedrin ECA Stack

ThermaLean Efedrin ECA Stack är den tid testade fett brännare

ThermaLean ECA är en kraftfull, synergistisk kosttillskott som kombinerar Efedrin eller Ephedra, koffein och aspirin för att bränna överflödigt fett. Den innehåller 28 milligram av efedrin och perfekt för människor som behöver ett komplement som ger en hög nivå av energi och termogena egenskaper samt för att ha snabbare ämnesomsättning. De kroppsbyggare och idrottare ibland tar det innan en händelse för att ha energikick.ThermaLean Ephedrine ECA Stack

Den viktigaste ingrediensen som är ansvarig för en sådan funktion är Ma Huang, som är en typ av ephedra hjälpa kroppen att konsumera fett mer effektivt. Eftersom det innehåller koffein och aspirin, detta fungerar ännu bättre att höja ämnesomsättning och hjälpa till att påskynda vikt och fettförbränning process.

Den innehåller också 350 mg kolanöt ger 175 milligram koffein, 200 milligram krom picolinate som övervakar blodsockernivå och 25 mg vita willow en form av växtbaserade acetylsalicylsyra.

ThermaLean med Efedrin är en pionjär inom ECA fettförbrännande stackar och har varit i linje med dess kvalitet i många år. Antal personer har använt ThermaLean att nå sina mål viktminskning. För bästa resultat bör man ta en eller två tabletter med mat och det bör tas under övervakning av en läkare eftersom det stör många andra läkemedel

Varning: Det har varit biverkningar som rapporterats av vissa. Eftersom detta innehåller alkaloider, kan det möjligen åstadkomma en förstärkande effekter som det produceras av efedrin och koffein. Personer som är allergiska eller överkänsliga mot efedrin eller koffein bör inte använda denna produkt.

Scroll to Top