Kaizen Efedrin 150 tabletter

Efedrin är en kraftfull fettförbrännare och fungerar som en energikick för motion. Eftersom kroppstemperaturen ökar, bränner du bort fler kalorier utan något försök. Om det i alla fall du råkar vara att kombinera efedrin med ditt träningsprogram, kommer du att bevittna resultat i din viktminskning samt lagt energi och öka styrkan.

Fördelar med Efedrin piller:

  • Viktminskning
  • och Fettförbränning
  • förbättrar Metabolism
  • Energi Booster
  • Hjälper bevara muskel sa tidigt på en diet
  • Maximal Termogen
  • aptitnedsättande

Efedrin når muskeln bättre och har en kärlsammandragande effekt för att blodet att flöda genom hela kroppen. Med extra blodcirkulationen till dina egna muskler, kommer ni att inse anmärkningsvärda styrka ökar och förbättrad kardiovaskulär funktion. Detta är ett effektivt komplement för alla som funderar på att bygga muskler, gå ner i vikt och öka prestationsförmågan.

Efedrin piller förbättrar också din ämnesomsättning, så att du kan ta dessa piller under hela dagen och utan att du behöver göra något på din sida, har fördelen av viktminskning. Tillägget är termogena, alltså kan det öka blodflödet, ökar energi och ämnesomsättning och något öka kroppstemperaturen – alla resulterar i vikt förlorade hatt framgångsrik.

För bästa resultat bör du ta dessa tabletter under dagen och du kommer att se stora fettförbränning resultat om tas tre gånger dags- morgonen, mitt på dagen och natten före måltider. Det måste tas cirka 30 minuter före varje måltid. Som ett resultat av dess metabolism ökar effekter; drastiskt minska aptiten genom efedrin.

Efedrin piller har blivit populärt bland idrottsmän och kroppsbyggare, eftersom det innehåller antikatabola egenskaper; vilket hjälper till att hålla en solid muskelsystem i hela din kost.

Vi levererar inte efedrin till USA.

150 tabletter per förpackning. Undvik att ta efedrin piller 4-5 timmar före sängdags.

Scroll to Top