köpa Efedrin

Xtreme Thermoburn Efedrin ECA Stack

Xtreme Thermoburn Ephedrine ECA Stack

Xtreme Thermoburn Efedrin ECA Stack kapslar; den magiska fettförbrännare!

Fetma är ett hotande problem. När människor blir överviktiga behöver de mer än de vanliga bantning processen och återställa till dagliga övningar. Xtreme thermoburn efedrin ECA stack kapslar kan bidra till att påskynda processen för fettförbränning.

Ingredienser
ECA stack är en combo läkemedel som innehåller efedrin, koffein och aspirin. Dessa fettförbränning kosttillskott är tillverkad av följande ingredienser.
Ma Huang (källa för efedrin alkaloider)
Koffein
Garcenia cambogia
Citrus aurantium 4%
Vit willow bark (naturläkemedel aspirin)
Acetyl Lkarnitin
ingefära
Cayenne
krompikolinat
Egenskaper

Xtreme Thermoburn är ett kosttillskott som minskar aptiten, accelererar metabolisk reaktion och kan bränna fett snabbt. Tillägget är en kombination av stimulantia som innehåller 200 mg koffein, s 200 mg Ma Huang och 100 mg Citrus aurantium per portion. Den Garcenia Cambogia hjälper i fettmetabolismen och Cayenne finns i tillägget ökade energiförbrukningen som hjälper snabb fettförbränning.

Hur fungerar det?

Det ökar i princip metabolism process för att bränna fett och arbetar på principen om thermogenesis som är om kroppstemperaturen kan höjas med något det kommer att hjälpa bränna mer fett. Den ephedra utlöser beta receptorer i nervsystemet som satte ämnesomsättning och din kärntemperatur. Genom att aktivera dessa det är mer energi tillgänglig genom att omvandla lipider och glukos till ATP och har därmed effekt på viktminskning.
Försiktighet

Det kan orsaka ökning hjärtfrekvens, högt blodtryck och förändring i sömnmönstret i vissa fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *